supermooie trouwauto's, speciaal voor jou:

Ford Mustang Trouwauto verhuur Porsche  356 Buick Convertible Special BMW  Z8 Austin FX4 Engelse Taxi Trouwautos verhuur

Studebaker Erskine

Een Studebaker Erskine als Trouwauto?
Studebaker Erskine Klik voor vergroting
Studebaker Erskine Studebaker Erskine Studebaker Erskine

Aanbieder

Studebaker

Bekijk alle Trouwauto's van Studebaker op TrouwDatabank.nl
Klik hier »


Prijzen

zonder chauffeur met chauffeur
Per uur - 100.00
Per dagdeel - 250.00
Per dag - 350.00

Auto is tijdelijk niet beschikbaar

Omschrijving Studebaker Erskine

Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven en het ritje naar de kerk of het gemeentehuis is dan ook best speciaal.

Wil je écht bijzonder arriveren? De Studebaker President uit 1941 heeft het allemaal. Unieke sfeer Deze Studebaker is een auto met historie, rondgereden worden in een auto als deze is een stukje belevenis. Deze klassieker zal zorgen voor een unieke sfeer aan jullie trouwdag. Vooral door de gasten met een interesse in auto’s, hoogstwaarschijnlijk de mannen, zal de Studebaker President niet snel vergeten worden, hartstikke leuk wanneer er nog lang wordt doorgepraat over jullie trouwdag! Beleef het gevoel Hoe vaak heb je er vroeger als klein meisje van gedroomd om een dag prinses te zijn? Je trouwdag komt natuurlijk dicht bij dit gevoel, deze auto zal zorgen voor extra genieten op jullie dag.

Zijn jullie al enthousiast en nieuwsgierig geworden? Vraag snel een offerte aan.

Uiteraard is de auto ook uitstekend voor andere gelegenheden te gebruiken. Denk daarbij aan het voorrijden voor een eindexamengala, een bal, een première of bijzondere presentaties. De momenten dat u graag impact maakt. Ook dan is deze prachtige auto te huur. Vraag een offerte aan voor een gelegenheidstarief.

Opties bij deze Trouwauto

Links gestuurd, Met Chauffeur, Schakel


Uitgebreid Zoeken

Merk


Kleur


Bouwjaar


ProvincieFan op Facebook?

| Disclaimer | Privacy | Links | Hier adverteren? | © 2004-2024 PrepaidLeads.org ism Huwelijk.nl|

TrouwDatabank.nl is een onderdeel van PrepaidLeads. De online marktleider van Nederland & België in het genereren van leads voor de trouwautoverhuurbranche.