supermooie trouwauto's, speciaal voor jou:

Ford Mustang Trouwauto verhuur Porsche  356 Mini Classic mini trouwauto verhuur Citroen Traction Avant trouwauto verhuur Volkswagen Kever

Ford T

Een Ford T als Trouwauto?
Ford T Klik voor vergroting
Ford T Ford T Ford T

Aanbieder

ElboBus

Bekijk alle Trouwauto's van ElboBus op TrouwDatabank.nl
Klik hier »


Prijzen

zonder chauffeur met chauffeur
Per uur - -
Per dagdeel - 300.00
Per dag - -

De prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers, btw en inzittendenverzekering.

Voor de eerste 4 uur en 200 kilometer geldt een tarief van € 290,-. berekend van garage tot garage (Heino). Voor iedere 25 km. extra of een gedeelte daarvan wordt een toeslag van € 25 berekend en voor extra uren wordt € 50 per uur berekend.

Omschrijving Ford T

Omdat de bus plaats biedt aan 8 passagiers in comfortabele ruime zitplaatsen kunt u uw gasten van een leuke rit laten genieten.

De kleurstelling van de Beige Fleur past perfect bij de Asquith Mascot en de A-ford en het lijkt alsof ze zo uit een oude film komen. Door de elegante uitstraling zal deze bus absoluut bijdragen aan een extra chique tintje op uw evenement of bruiloft.

Deze bus is een echte publiekstrekker en zorgt voor een enorm 'Aahh' effect bij het arriveren op uw evenement. Tevens is het een goede gelegenheid om mooie foto’s van uw gasten bij deze antieke bus te maken.

Ieder jaar wordt deze bus meerdere keren ingezet voor de intocht van Sinterklaas in diverse plaatsen.

Opties bij deze Trouwauto

Met Chauffeur


Uitgebreid Zoeken

Merk


Kleur


Bouwjaar


ProvincieFan op Facebook?

| Disclaimer | Privacy | Links | Hier adverteren? | © 2004-2024 PrepaidLeads.org ism Huwelijk.nl|

TrouwDatabank.nl is een onderdeel van PrepaidLeads. De online marktleider van Nederland & België in het genereren van leads voor de trouwautoverhuurbranche.